ZIRAX MAANTIESUOLAT

ZIRAX MAANTIESUOLAT

Meiltä edulliset ja laadukkaat yhteistyökumppanimme Ziraxin maantiesuolat.

Ziraxin puhtaan kalsiumkloridin suurin etu on, että liuetessaan se tuottaa lämpöä ja sulattaa enemmän jäätä nopeammin alemmissa lämpötiloissa. Zirax-kalsiumkloridipelletit tunkeutuvat jäähän nopeammin kuin keskivahvat hiutaleet tai rakeet niiden muodon ja tiheyden vuoksi ja täyttävät täysin alalla sovellettavat tiukat ympäristövaatimukset.

Kalsiumkloridi on keskeinen elementti jäänpoistostrategioissa, joita kunnat käyttävät asfaltoitujen tiepintojen kunnossapitoon talvikaudella. Näihin strategioihin kuuluu tiesuolan esikastelu ennen sen levittämistä tielle, käyttö jäänestoaineena ennen lumimyrskyn alkamista tai juuri sen jälkeen, ja hiekkakasojen käsittely, jotta ne pysyvät käyttökelpoisina kylmällä säällä. Kyky vapauttaa lämpöä eksotermisessä reaktiossa ja kyky vetää puoleensa kosteutta, luo tehokkaan jäätymisenestoaineen, joka nopeuttaa sulamisprosessia ja tehostaa lumen ja jään poistoa.

Zirax perustettiin vuonna 2002 Venäjällä ja Ziraxista on vuosien saatossa tullut innovatiivinen erikoiskemikaalien valmistaja, jolla on modernit laboratoriot ja tuotantolaitokset, raaka-ainelouhos sekä öljy- ja kaasupalveluyritys.

Valikoimastamme löytyy maantiesuoloja lavapakattuina (1000kg) 25g säkeissä ja 1000kg suursäkeissä.

Hinnat löydätte hinnastostamme.

zirax.png