Cemagro uutisia

Cemagro Oy
Cemagro Oy
Laskimme lannoitteiden hintoja 🌾

Niiralan ensimmäinen vaihe on valmistunut ja uusi logistiikkakeskus on otettu käyttöön. Tämän myötä logistiikkakustannukset ovat laskeneet ja kustannusten pienentyessä laskimme kaikkien tuotteidemme hintoja.

Loppukauden ajan toimitamme valmiiksi säkitettyjä lannoitteita supistetulla valikoimalla, alennetuin hinnoin. Keskittämällä toiminnan Niiralaan, pystymme palvelemaan asiakaskuntaamme tehokkaammin. Tuotevalikoiman ja voimassa olevan hinnaston löydät alla olevasta linkistä.

https://cemagro.fi/tilauslomake/

#cemagro #niirala #lannoitteet #suomalaiseltayritykseltä

Kuva: Jarno Artika
Cemagro Oy
Cemagro Oy
Onnea on suomalainen ruoka! 🌾

Tällaisena aikana, jota tällä hetkellä elämme, arvostus kotimaista ruokaa kohtaan nousee entisestään. Ja siitä saamme kiittää suomalaisia viljelijöitä ja tuottajia. Kiitos arvokkaasta työstä, jota teette. Kiitos, että mahdollistatte meille puhtaan kotimaisen ruoan saatavuuden myös tänään ja huomenna.

#kotimaistaruokaa #kiitosviljelijälle #kiitostuottajalle #eimaatilojaeiruokaa
Cemagro Oy
Cemagro Oy
Cemagron toimistoväki etätyöskentelee seuraavat kaksi viikkoa 🏡 Olemme normaalisti tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse, mutta Lohjan konttori on suljettu.
Cemagro Oy
Cemagro Oy
Uudistimme Cemagron kotisivut 🌿 Tavoitteena oli saada sivuista selkeämmät, käytännöllisemmät sekä informatiivisemmat. Käy kurkkaamassa, miltä uudet kotisivumme näyttävät, tästä linkistä: www.cemagro.fi
#cemagro #suomalainenlannoiteyhtiö #lannoitteet #suomalaiseltayritykseltä #kotisivupäivitys